Снимка PexelsВиетнамските мигранти, сред които и две 15-годишни момчета, починаха от

...
Снимка PexelsВиетнамските мигранти, сред които и две 15-годишни момчета, починаха от
Коментари Харесай

Има задържан във връзка със смъртта на 39 виетнамци в камион

Снимка Pexels

Виетнамските мигранти, измежду които и две 15-годишни момчета, починаха от задушаване през 2019 година. 

Италианската полиция заяви през днешния ден, че е арестувала мъж, търсен от Англия, във връзка със смъртта на 39 виетнамци в камион през 2019 година, съобщи Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Стефан Дамиан Драгос е упрекнат, че е дал превозносто средство, което е докарало мигрантите в Англия, се споделя в полицейско официално съобщение. Драгос " членува в незаконна организация за незаконна миграция ", сочи документът.

Случаят хвърли светлина върху мрежите за незаконна миграция, които процъфтяват, възползвайки се от хората, които в търсене на по-добър живот са подготвени да поемат всевъзможни опасности и да заплащат големи суми.

Организаторите - 41-годишният шеф на северноирландската транспортна компания Ронан Хюз и 43-годишният румънец Джордже Ника бяха наказани през януари надлежно на 20 и 27 години затвор за непредумишлени убийства и трафик на мигранти.

Шофьорът на камиона - Морис Робинсън, бе наказан на 13 години и четири месеца. Другият водач - Еймън Харисън, карал камиона преди него, който твърдеше, че не е знаел за скритите в ремаркето мигранти, ще лежи в пандиза 18 години.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР